Verfwinkel

Verfwinkel met een breed assortiment

Bent u op zoek naar een verfwinkel met een uitgebreid assortiment? Ga dan naar Kees Tol Verf en behang. Onze verfwinkel is een echt familiebedrijf waarin vakmanschap in combinatie met een persoonlijke benadering voorop staat. Wij geven u dan ook graag advies over de materialen en de kleuren.

Verfwinkel Kees Tol is een begrip

Verfwinkel Kees Tol is een begrip in Volendam en omstreken. Van heinde en verre komen klanten onze verfwinkel bezoeken. Gelukkig is onze verfwinkel goed bereikbaar en is er altijd volop parkeergelegenheid voorhanden. Nadat Kees Tol in 1996 met pensioen is gegaan, wordt het bedrijf gerund door dochter Leonie de Wit - Tol en schoonzoon Gerard de Wit. Inmiddels is ook de derde generatie actief de verfwinkel. U kunt bij ons terecht voor:

  • Verf
  • Behang
  • Verfadvies
  • Kleuradvies
  • Schildersbenodigdheden

En nog veel meer.

Particulieren en bedrijven

Iedereen kan bij ons terecht, dus zowel de particulier als de vakman. Wij zijn zowel groothandel als detailhandel. Wij bieden uitsluitend de beste kwaliteit verfproducten zoals Sigma en Sikkens. Daarnaast leveren wij een zeer uitgebreid assortiment schilders- en verfbenodigdheden zoals kwasten, rollers, plamuurmessen, plamuurmiddelen, schuurmiddelen, krabbers, etc. Voor schildersbedrijven hebben wij voordelige condities en een aantrekkelijke bonusregeling. Voor particulieren zijn er regelmatig aantrekkelijke acties en kortingen. Ook organiseren wij voor zowel particulieren als professionele schilders met enige regelmaat workshops en clinics. In onze verfwinkel is elke kleur verkrijgbaar. Wij beschikken over professionele mengmachines en door de fabrikanten aangewezen kleurpigmenten.

Service

Service staat in onze verfwinkel voorop. De ontwikkelingen op het gebied van verfsystemen gaan razendsnel. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de training en opleiding van ons personeel. Ons personeel is daarom niet alleen zeer vakkundig maar ook zeer klantgericht. Het gaat er immers om dat u tevreden huiswaarts keert.

Advies nodig

Komt u er niet uit wat betreft de kleuren en materialen? Kom dan eens langs in onze winkel in Volendam en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook voor advies over woninginrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie helpen wij u graag verder.

Meer weten?

Wilt u meer weten over verfwinkel Kees Tol Verf en Behang? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier op onze website, mail of bel ons op 0299-364904. Wij informeren u graag.

Bekijk ons verf assortiment