Verfadvies

Verfadvies op maat

Een goed verfadvies vraagt ervaring en deskundigheid. Dat is precies waarin Kees Tol Verf en Behang zich in onderscheidt. Met onze ervaren en goed opgeleide medewerkers kunnen wij een goed verfadvies geven, waarin zowel alle technische als esthetische aspecten worden meegenomen. Daarvoor investeert Kees Tol Verf en Behang in opleiding en training van het personeel, zodat u tevreden met de juiste producten aan de slag kunt gaan.

Rekening houden met de technisch aspecten

Bij de keuze van de juiste verf speelt een aantal zaken een belangrijke rol. Zo is niet alleen de ondergrond van belang, maar ook de plek waar de verf moet worden aangebracht speelt een belangrijke rol. Is het binnen of buiten, is het vochtig of altijd droog? Is er veel blootstelling aan zonlicht, wind en regen of is de plaats juist zeer beschut? Zijn er grote temperatuurverschillen? Welke activiteiten vinden er in de betreffende ruimte plaats? Wordt over het geschilderde oppervlak gelopen? Moet de verf slijtvast zijn of is dat minder van belang? Zo is er nogal een aantal technische aspecten dat van belang is voor de keuze van de juiste verf. Onze adviseurs weten waarover ze het hebben bij een technisch verfadvies.

Rekening houden met de esthetische aspecten

Naast de technische aspecten spelen ook altijd esthetische overwegingen een rol bij een verfadvies. Ook daar is een aantal vragen relevant over de ruimte waarin of de plek waarop de verf moet worden aangebracht. Licht en donker spelen een rol. Mat of glanzend is van belang. En tot slot uiteraard de kleur. Bij een goed verfadvies wordt ook altijd gekeken naar de kleuren die al aanwezig zijn en de andere kleuren die in combinatie worden aangebracht. Behalve voor verfadvies kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Verf
  • Verfmaterialen
  • Verfgereedschap
  • Schilderskleding
  • Behang
  • Behangbenodigdheden

Goede bereikbaarheid

U kunt voor een verfadvies altijd langskomen. Ons bedrijf is zeer goed bereikbaar en er is altijd voldoende parkeergelegenheid. Onze openingstijden zijn ruim, zodat u nagenoeg altijd terecht kunt. Bovendien staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom. Naast detailhandel zijn wij ook schilder groothandel.

Contact

Wilt u een deskundig verfadvies of meer weten wat onze onderneming voor u als schildersbedrijf of particulier kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier op deze pagina of mail naar Bellen mag ook: 0299-364904.

Vraag om advies