Verf bestellen

Verf bestellen doet u in de winkel van Kees Tol Verf en Behang. Dit is het adres in Volendam en omstreken voor verf- en schildersbenodigdheden. In ons gerenommeerde familiebedrijf kunt u al uw verf bestellen. De meeste producten en artikelen zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Bestellen is daarom maar zelden nodig. Het aanbod in verf is tegenwoordig echter zo groot dat het onmogelijk is om alle variƫteiten en merken op voorraad te hebben. Wanneer een specifieke soort verf niet voorhanden is kunnen wij deze verf bestellen en zorgen wij er middels korte bestelprocedures voor dat de verf binnen afzienbare tijd in huis is. Is uw bestelling bij ons binnen, dan ontvangt u daarvan direct bericht.

Alle benodigdheden omtrent verf bestellen

Behalve verf bestellen, kunt u bij ons ook terecht voor alle:
  • Verfbenodigdheden
  • Schildersgereedschap
  • Schilderskleding
Daarnaast geven wij uiteraard verfadvies en kleuradvies. Bij ons kunt u alle topmerken zoals Sigma en Sikkens bestellen. Bent u een schildersbedrijf, dan hanteren wij voor u zeer voordelige condities. Daarnaast is er een aantrekkelijke bonusregeling. Ook particulieren zijn bij ons welkom. Voor hen zijn regelmatig aantrekkelijke kortingsacties. Schildermateriaal bestellen en kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

In de winkel- of online verf bestellen

Wanneer u werkt bent u meestal niet in de gelegenheid om naar de winkel te gaan en schildersbenodigdheden te kopen of te bestellen. Uw opdrachtgevers zien u ook liever bezig op het werk dan dat ze u heen en weer zien vliegen naar de winkel. Daarom hanteren wij ruime openingstijden zodat u ook buiten de reguliere werktijden bij ons uw spullen kunt kopen en bestellen.

Verf kleuren mengen

Met onze door de fabrikanten voorgeschreven mengmachines en onze enorme variƫteit aan pigmenten kunnen wij praktisch elke gewenste kleur mengen. Terwijl u van een kopje koffie geniet, doen onze mengmachines het werk.

Bezoek onze verf winkel

Ons bedrijf is gevestigd op een goed bereikbare plaats. Zowel voor het openbaar vervoer als de auto. Komt u met de auto, dan kunt u altijd voor de deur parkeren. Wij beschikken over voldoende eigen parkeergelegenheid. Heeft een bepaald product nodig, kom dan eens langs. Wij maken graag een keer kennis met u. Onder het genot van verse kop koffie praten wij u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verf en behang.

Vragen over verf bestellen

Meer weten? Neem dan direct contact met ons op en bel: 0299-364904 of gebruik het contactformulier op deze pagina. Mailen mag ook: [email protected]. Weet u al wat u wilt? Dan kunt u gemakkelijk online verf bestellen.

Ga naar de webshop