Sigma verf bestellen bij Kees Tol Verf en Behang

Sigma Coatings is een van de toonaangevende producenten op het gebied van verf. Kees Tol Verf en Behang levert al jaren Sigma verf aan particulieren en professionele schilders. U kunt bij ons uiteraard ook Sigma verf bestellen. Sigma levert een groot aantal producten voor het schilderen van hout, steen, kunststoffen en ijzer. Er zijn producten voor muren, plafonds, gevels en vloeren. Voor nagenoeg alle ondergronden en toepassingen is een specifiek product leverbaar.

Sigma verf en meer

De producten van Sigma kenmerken zich door de hoge kwaliteit, duurzaamheid en hoge slijtvastheid. De producten bieden een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing en belasten daarbij mens en milieu zo min mogelijk. Naast een groot aantal verfproducten levert Sigma ook onder andere:

  • Kwasten
  • Rollers
  • Kitten
  • Afplak- en afdekmateriaal
  • Vul-, reparatie en egalisatiemiddelen
  • Schildersgereedschappen
  • Schilderskleding en beschermende hulpmiddelen
  • Schuurmateriaal
  • Verdunning- reinigings- en afbijtmiddelen

Sigma verf is in een groot aantal kleuren te bestellen. Praktisch elke kleur kan naar wens worden gemengd. Kees Tol Verf en Behang heeft een groot assortiment Sigma verf op voorraad. Mocht uw product niet voorradig zijn, dan kunnen wij dat betreffende product zeer snel bestellen zodat u binnen afzienbare tijd aan de slag kan. Naast Sigma Verf kunt u bij Kees Tol Verf en Behang ook terecht voor een groot aantal andere merken verf, schildersgereedschap en schildersbenodigdheden.

Sigma verf in onze winkel

Onze winkel in Volendam is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeergelegenheid waar altijd voldoende plaats is. Onze winkel kent ruime openingstijden zodat u ook buiten kantooruren bij ons terecht kunt.

Over Kees Tol Verf en Behang

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Het is van vader op dochter overgegaan en inmiddels is de derde generatie actief in de zaak. Wij hechten sterk aan kwaliteit en service. Daarom besteden wij veel aandacht aan de opleiding en training van onze medewerkers. Bovendien vinden wij het van belang dat u nooit te lang hoeft te wachten. Daarom hebben wij een goede winkelbezetting.

Zakelijk en particulier verf bestellen

Verf bestellen doen wij zowel binnen de detailhandel als de groothandel. Zowel particulieren als schildersbedrijven kunnen bij ons verf bestellen. Voor particulieren hebben wij regelmatig leuke kortingsacties. Voor bedrijven gelden voordelige condities en geldt een aantrekkelijke bonusregeling.

Wilt u Sigma verf bestellen?

Sigma verf Bestellen kan bij ons te allen tijde. Dat kan direct in de winkel, maar ook middels het contactformulier op deze pagina. Bellen (0299-364904) of mailen ([email protected]) mag ook. Onze medewerkers helpen u graag verder en vertellen u meer over Sigma verf.