Groothandel schildersbenodigdheden

Een groothandel in schildersbenodigdheden

Bent u op zoek naar een groothandel in schildersbenodigdheden? Ga dan naar Kees Tol Verf en Behang. Al jaren lang zijn wij een bekende naam als groothandel in schildersbenodigdheden in Volendam en omstreken. Bent u schilder in Volendam en omgeving? Dan kent u ongetwijfeld ons bedrijf. Als gerenommeerde groothandel leveren wij uitsluitend topkwaliteit verfmerken zoals Sigma en Sikkens. Naast verf kunt u ook in onze groothandel terecht voor schildersmaterialen, schilderskleding, behang, etc. Uiteraard allemaal direct uit voorraad. Mocht een bepaald artikel of product niet voorradig zijn, dan zorgt een snelle bestelprocedure ervoor dat uw bestelling snel in huis is. Voor de professionele schilder hanteren wij zeer voordelige condities eventueel in combinatie met een aantrekkelijke bonusregeling.

Groothandel in schildersbenodigdheden met ruime openingstijden

Groothandel Kees Tol Verf en Behang kent zeer ruime openingstijden, zodat u praktisch altijd terecht kunt. Als schilder werkt u immers niet altijd van 8 tot 5.

Eigen mengmachines

Als groothandel hebben wij door de fabrikanten voorgeschreven mengmachines en eveneens alle door de fabrikanten voorgeschreven pigmenten zodat wij elke kleur kunnen mengen.

Familiebedrijf Kees Tol

Kees Tol Verf en Behang is een echt familiebedrijf. Opgericht door vader Kees Tol is het bedrijf in 1996 overgegaan op dochter Leonie en schoonzoon Gerard. Inmiddels is de derde generatie ook actief binnen het bedrijf. De focus ligt inmiddels geheel bij de schildersbenodigdheden en behang. Binnen het familiebedrijf staan kwaliteit en service altijd voorop. Er wordt daarom veel geïnvesteerd in de opleiding en training van de medewerkers. Omdat uw tijd kostbaar is, hebben wij altijd voldoende personeel in onze winkel zodat u niet onnodig hoeft te wachten.

Clinics en workshops

Omdat de ontwikkelingen op het gebied van schildersbenodigdheden ontzettend snel gaan, organiseren wij met enige regelmaat clinics en workshops waarin de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van schildersbenodigdheden aan de orde komen. Als schildersbedrijf bent u daarbij altijd van harte welkom.

Bezoek ons bedrijf

Onze groothandel in Volendam is buitengewoon goed bereikbaar en beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid. Kom dus een keertje langs om een blik te werpen op ons assortiment schildersbenodigdheden of gewoon om kennis te maken. Verse koffie staat altijd klaar. Onze adviseurs praten u graag even bij over de laatste ontwikkelingen en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Verf
  • Bestellen van verf
  • Verfadvies
  • Kleuradvies
  • Schildersbenodigdheden
  • Schilderskleding
  • Schildersgereedschap
  • Behang

Meer weten over ons bedrijf?

Wilt u meer weten over onze onderneming en wat wij voor u als schildersbedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier op deze pagina of mail naar [email protected]. Bellen mag ook: 0299-364904.