Schilder groothandel

Schilder groothandel met een groot assortiment

Bent u op zoek naar een schilder groothandel met een groot assortiment? Ga dan naar Kees Tol Verf en Behang. Al jaren lang zijn wij de toonaangevend als schilder groothandel in de regio Volendam. Bent u schilder in Volendam en omgeving, dan kent u ongetwijfeld ons bedrijf. Als gerenommeerde groothandel leveren wij al jaren alle topkwaliteit verfmerken zoals Sigma en Sikkens, schildersmaterialen, schilderskleding, behang, etc. direct uit voorraad. Mocht een bepaald artikel of product niet voorradig zijn dan zorgen wij er met een snelle bestelprocedure voor dat uw bestelling snel in huis is. Voor de professionele schilder hebben wij zeer voordelige condities en een aantrekkelijke bonusregeling.

Schilder groothandel met ruime openingstijden

Als schilder werkt u niet altijd van 8 tot 5. Daarom is het handig te weten dat groothandel Kees Tol Verf en Behang ook ruime openingstijden kent, zodat u praktisch altijd terecht kunt.

Eigen mengmachines

Als groothandel hebben wij eigen mengmachines en alle door de fabrikanten voorgeschreven pigmenten zodat u voor elke kleur bij ons terecht kunt. Klaar terwijl u wacht.

Familiebedrijf

Groothandel Kees Tol Verf en Behang is een echt familiebedrijf waarin liefde voor het vak, kennis van zaken en service nog voorop staan. Inmiddels is ook de derde generatie werkzaam in het bedrijf. Omdat uw tijd kostbaar is hebben wij altijd voldoende personeel in onze winkel zodat u niet onnodig hoeft te wachten.

Clinics en workshops

Omdat de ontwikkelingen op het gebied van verf, verfsystemen, milieu, veiligheid e.d. ontzettend snel gaan, organiseren wij met enige regelmaat clinics en workshops waarin de nieuwste ontwikkelingen en trends aan de orde komen. Als professioneel schilder bent u daar altijd van harte welkom.

Kom eens langs

Onze bedrijf in Volendam is zeer goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeervoorzieningen. U kunt dus altijd een keertje langskomen om een blik te werpen op ons assortiment of gewoon om kennis te maken. Er staat altijd een lekker bakje verse koffie voor u klaar. Onze adviseurs praten u graag even bij over de laatste ontwikkelingen in het schildersvak en helpen u graag bij eventuele vragen. U bent bij ons welkom voor onder andere:

  • Verf
  • Bestellen van verf
  • Verfadvies
  • Kleuradvies
  • Schildersmaterialen
  • Schilderskleding
  • Schildersgereedschap
  • Behang

Meer weten over onze groothandel

Wilt u als schilder meer weten over onze onderneming en wat wij voor u als schildersbedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier op deze pagina of mail naar . Bellen mag ook: 0299-364904.

Ga naar de webshop