Behang kopen bij Kees Tol Verf en Behang

Wilt u behang kopen, dan gaat u in Volendam naar Kees Tol. Onze winkel is in de regio meer dan een begrip. Ons familiebedrijf is een vaste waarde binnen de Volendamse gemeenschap als het gaat om woninginrichting en interieuradvies. Een aanzienlijk deel van de inwoners van Volendam kunnen wij dan ook tot onze vast klantenkring rekenen. Maar ook buiten Volendam is onze naam goed bekend en komen mensen naar onze winkel om behang te kopen.

Ons aanbod in behang

Het aanbod in behang is tegenwoordig overweldigend. Een keuze maken valt daarom niet mee. Er is een enorm aanbod in verschillende dessins en de verschillende dessins zijn weer verkrijgbaar in allerlei soorten behang. Zo is behang is verkrijgbaar in o.a:

  • Papier
  • Vinyl
  • Kurk
  • Glasvezel

De mogelijkheden zijn praktisch onbeperkt. Kiest u ervoor om behang te kopen, dan leggen wij u graag de voor en nadelen van de verschillende behangsoorten uit in relatie tot de ruimte waarin het behang moet worden aangebracht en de ondergrond. Bovendien adviseren wij u graag over de mogelijk kleur- en dessincombinaties.

Een echt familiebedrijf

Ons bedrijf wordt sinds de start van het bedrijf door familie bestierd. Na oprichter Kees Tol zijn dochter Leonie en schoonzoon Gerard en hun zoon en dochter (de derde generatie) actief in het bedrijf. Vanaf de start van de onderneming zijn wij naast detailhandel ook altijd groothandel geweest. Er kwam een groot aantal schildersbedrijven in de regio verf en schildersbenodigdheden en behang bij ons kopen. U kunt bij ons alle topmerken verf en behang kopen. Kees Tol is naast verf en behang ook het adres voor het kopen van schildersbenodigdheden en schilderskleding.

Vakmanschap als kernwaarde

Als het om behang en verf gaat hechten wij sterk aan vakmanschap en deskundigheid als onderdeel van onze dienstverlening. Wij besteden daarom veel aandacht aan de opleiding en training van ons personeel. Bij ons zult u niet snel het verkeerde behang kopen.

Behang kopen bij Kees Tol

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden op het gebied van woninginrichting en interieurstyling? Kom dan gerust eens bij ons langs in Volendam. De koffie staat altijd klaar en onze woningadviseurs helpen u graag verder. Goed advies hoeft u bij ons niet te kopen. U kunt altijd voor de deur parkeren.

Online behang kopen

Voor informatie kunt u terecht op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen middels het contactformulier op deze pagina of mailen naar [email protected]. Bellen mag uiteraard ook: 0299-364904. Maar nog leuker vinden wij het als u bij ons langs komt. Kom daarom eens langs wanneer u behang wilt kopen.

Bekijk het behang assortiment